Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("Amande")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 807

  • Page / 33
Export

Selection :

  • and

DETERMINATION AND COMPARISON OF OIL CHARACTERISTICS IN IRANIAN ALMOND, APRICOT AND PEACH NUTS. = ANALYSE ET COMPARAISON DES CARACTERISTIQUES DES HUILES IRANIENNES D'AMANDE, D'AMANDE D'ABRICOT ET D'AMANDE DE PECHEFILSOOF M; MEHRAN M; FARROHI F et al.1976; FETTE SEIFEN ANSTRICHMITTEL; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 78; NO 4; PP. 150-151; ABS. ALLEM.; BIBL. 8 REF.Article

NEUERE METHODEN ZUR UNTERSUCHUNG VON MANDELN, APRIKOSENKERNEN, HASELNUSSEN UND ERDNUESSEN = NOUVELLES METHODES D'ANALYSE DES AMANDES, AMANDES D'ABRICOT, NOISETTES ET ARACHIDESZURCHER K; HADORN H.1976; MITT. GEB. LEBENSMITTELUNTERS. HYG.; SCHWEIZ; DA. 1976; VOL. 67; NO 2; PP. 170-191; ABS. FR.; BIBL. 17REF.Article

The hagiography of Hucbald of Saint-AmandSMITH, J. M. H.Studi medievali (1928). 1994, Vol 35, Num 2, pp 517-542, issn 0391-8467Article

COMPOSIZIONE DELL' OLIO DI MANDORLE. II: DIFFERENZIAZIONE DELL' OLIO DI MANDORLE DOLCI DA SUE MISCELE CON OLIO DI SEMI DI PESCO E DI ALBICOCCO = COMPOSITION DE L'HUILE D'AMANDE. II. DIFFERENCIATION DE L'HUILE D'AMANDE DOUCE DANS SES MELANGES AVEC LES HUILES D'AMANDES DE PECHE ET D'ABRICOTSALVO F; DUGO G; STAGNO D'ALCONTRES I et al.DUGO G; 1980; RIV. ITAL. SOSTANZE GRASSE; ITA; DA. 1980; VOL. 57; NO 1; PP. 24-26; ABS. ENG; BIBL. 3 REF.Article

Benzaldehyde as a measure of bitter kernels in sweet almonds = Le benzaldéhyde comme critère de détection des amandes amères dans les amandes doucesARYA, S. S; MADHURA, C. V.Journal of food science and technology (Mysore). 1986, Vol 23, Num 2, pp 100-101, issn 0022-1155Article

Development of partially defatted almonds : laboratory evaluations = Obtention d'amandes partiellement délipidées : analyse en laboratoirePOMINSKI, J; PEARCE, H. M. JR; RITTER, R. E et al.Journal of food science. 1985, Vol 50, Num 3, pp 716-718, issn 0022-1147Article

Dietary fibre and components of the nitrogen-free extract of almond kernels = Fibres alimentaires et constituants de l'extrait sans azote des amandesSAURA-CALIXTO, F; CANELLAS, J; SOLER, L et al.Journal of the science of food and agriculture. 1983, Vol 34, Num 12, pp 1419-1422, issn 0022-5142Article

Compositional changes and biosynthesis of lipids in the developing kernels of almond (Prunus amygdalus Batsch) = Modifications de composition et biosynthèse des lipides lors du développement des amandes (Prunus amygdalus Batsch)MUNSHI, S. K; SUKHIJA, P. S.Journal of the science of food and agriculture. 1984, Vol 35, Num 6, pp 689-697, issn 0022-5142Article

Optimisation de l'extraction de l'huile par pressage des amandes de Ricinodendron heudelotii Pierre ex PaxTCHIEGANG, C; ABOUBAKAR DANDJOUMA, A. K; KAPSEU, C et al.Journal of food engineering. 2005, Vol 68, Num 1, pp 79-87, issn 0260-8774, 9 p.Article

CHARACTERISTICS OF IRANIAN ALMOND NUTS AND OILS = CARACTERISTIQUES D'AMANDES IRANIENNES ET DE LEURS HUILESMOSTAFA MEHRAN; MEHRZAD FILSOOF.1974; J. AMER. OIL CHEMISTS' SOC.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 51; NO 10; PP. 433-434; BIBL. 10 REF.Article

MANGO SEED KERNELS AS AN ENERGY SOURCE FOR CHICKS = AMANDE DE GRAINE DE MANGUE, SOURCE D'ENERGIE POUR LES POUSSINSEL ALAILY HA; ANWAR A; EL BANNA I et al.1976; BRIT. POULTRY SCI.; G.B.; DA. 1976; VOL. 17; NO 2; PP. 129-133; BIBL. 10REF.Article

Contents of detergent-extracted dietary fibers and composition of hulls, shells, and teguments of almonds (Prunus amygdalus) = Teneurs en fibres alimentaires extraites aux détergents et composition des enveloppes, des coques et des téguments d'amandes (Prunus amygdalus)SAURA-CALIXTO, F; CANELLAS, J; GARCIA-RASO, J et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1983, Vol 31, Num 6, pp 1255-1259, issn 0021-8561Article

COMPOSITION EN TRIGLYCERIDES DES HUILES D'AMANDE ET DE NOISETTEGEJKO NS; DARMENKO OP; CHERKAS LI et al.1975; KHLEBOPEK. KONDITER. PROMYSHL.; S.S.S.R.; DA. 1975; NO 8; PP. 25-26Article

LAVORAZIONE INDUSTRIALE DELLE MANDORLE: PROBLEMI E PROSPETTIVE = TRAVAIL INDUSTRIEL DES AMANDES: PROBLEMES ET PERSPECTIVESLAGIOIA V; LADISA N.1972; FRUTTICOLTURA; ITAL.; DA. 1972; VOL. 34; NO 12; PP. 49-53Serial Issue

ESSAIS DE VARIETES D'AMANDIER, CARACTERES BIOLOGIQUES ET VALEUR TECHNOLOGIQUEVLASIC A.1974; AGRON. GLASN.; JUGOSL.; DA. 1974; VOL. 36; NO 5-6; PP. 239-252; ABS. ANGL.; BIBL. 13 REF.Article

L'AMANDIER1973; MINIST. AGRIC. DEVELOP. RURAL, BULL. TECH. INFORM.; FR.; DA. 1973; NO 279; PP. 303-392; BIBL. DISSEM.Serial Issue

Differentiation of natural and synthetic benzaldehydes by 2H nuclear magnetic resonanceHAGEDORN, M. L.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1992, Vol 40, Num 4, pp 634-637, issn 0021-8561Article

IDENTIFICACION CROMATOGRAFICA DEL ACEITE Y DE LOS AMINO-ACIDOS DE ALGUNAS VARIEDADES DE ALMENDRAS CULTIVADAS EN EGIPTO. = IDENTIFICATION CHROMATOGRAPHIQUE DE L'HUILE ET DES AMINOACIDES DE QUELQUES VARIETES D'AMANDES CULTIVEES EN EGYPTENASSAR AR; EL TAHAWI BS; SARI EL DEEN SA et al.1977; GRASAS Y ACEITES; ESP.; DA. 1977; VOL. 28; NO 6; PP. 387-391; ABS. FR. ANGL. ALLEM.; BIBL. 14 REF.Article

DETERMINACION DE GRASA EN ALMENDRAS Y AVELLANAS CRUDAS Y TOSTADAS POR COMPLEXOMETRIA INDIRECTA CON MG (II) = DOSAGE DES LIPIDES DANS LES AMANDES ET LES NOISETTES CRUES OU GRILLEES, PAR COMPLEXOMETRIE INDIRECTE AVEC MG (IIGARCIA VILLANOVA R; LOPEZ MARTINEZ C.1973; BOLL. CHIM. FARM.; ITAL.; DA. 1973; VOL. 112; NO 4; PP. 283-287; ABS. ANGL.; BIBL. 9 REF.Serial Issue

SECHAGE DE L'AMANDE DE COCO FRAICHEHERTEL DL; WILLIAMS MA; STROP HR et al.1972; OLEAGINEUX; FR.; DA. 1972; VOL. 27; NO 10; PP. 499-502; ABS. ANGL. ESPSerial Issue

FLAVOR COMPONENTS OF ROASTED ALMOND = CONSTITUANTS DE LA FLAVEUR DES AMANDES TORREFIEESTAKEI Y; YAMANISHI T.1974; AGRIC. BIOL. CHEM.; JAP.; DA. 1974; VOL. 38; NO 12; PP. 2329-2336; BIBL. 21 REF.Article

CYANIDE CONTENT OF APRICOT KERNELS = TENEUR EN CYANURE DES AMANDES D'ABRICOTSTOEWSAND GS; ANDERSON JL; LAMB RC et al.1975; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 40; NO 5; PP. 1107; BIBL. 10REF.Article

HUILES A INTERET PHARMACEUTIQUE, DIETETIQUE ET COSMETOLOGIQUE. III. AMANDE (PRUNUS AMYGDALUS STOKES DULCIS), NOYAUX (PRUNUS DIVERS), NOISETTE (CORYLUS AVELLANA L.)HOTELLIER F; DELAVEAU P.1972; ANN. PHARM. FR.; FR.; DA. 1972; VOL. 30; NO 7-8; PP. 495-502; ABS. ANGL.; BIBL. 18 REF.Serial Issue

Almonds and almond oil have similar effects on plasma lipids and LDL oxidation in healthy men and womenHYSON, Dianne A; SCHNEEMAN, Barbara O; DAVIS, Paul A et al.The Journal of nutrition. 2002, Vol 132, Num 4, pp 703-707, issn 0022-3166Article

Monastic literate practices in eleventh- and twelfth-century northern FranceVANDERPUTTEN, Steven.Journal of medieval history. 2006, Vol 32, Num 2, pp 101-126, issn 0304-4181, 26 p.Article

  • Page / 33